Overnachting

Bent u deelnemer of bezoeker aan het Europees Schutterstreffen 2018 te Neer, Leudal? Wacht dan niet te lang met het reserveren van uw overnachtingen.

De VVV Midden-Limburg biedt een groot aantal accommodaties aan midden in Limburg. Denk daarbij aan eenvoudig overnachten op een camping of in een bed & breakfast, tot een luxe overnachting in een vakantiepark of hotel. Klik hier om zelf direct uw overnachtingen te boeken.

Heeft u hulp nodig bij het boeken van uw overnachtingen? Vul dan het speciale formulier in van VVV Midden-Limburg. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk een reactie. De VVV Midden-Limburg bemiddelt ook voor groepsreserveringen (€16,50 reserveringskosten per boeking).

Voor meer informatie over de omgeving en de gemeente Leudal: klik hier.

Limburgse Peel

centeroparcs

Op zoek naar een fijne overnachtingsplek midden in de natuur en vlakbij het evenement? Dan is Center Parcs Limburgse Peel dé ideale plek! Ons park is gelegen op nog geen 30 minuten afstand van de evenementenlocatie te Neer, Leudal.

Combineer jouw bezoek aan EST met een ontspannend verblijf bij Center Parcs. Wij bieden:  

  • Een volledig gerenoveerd park;
  • Overnachtingsmogelijkheid van vr 17 – ma 20 augustus OF za 18 – ma 20 augustus
  • Overnachtingen in een cottage naar keuze;
  • Mogelijkheid om meerdere huisjes naast elkaar te boeken;
  • Toegang tot alle reguliere park faciliteiten gedurende het hele weekend, zoals subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo.

 

Geïnteresseerd? Vul het inschrijvingsformulier in en ontvang vrijblijvend een prijsvoorstel*. Wij zullen na ontvangst binnen 24 uur, met uitzondering van de weekenden, contact met je opnemen. *De prijzen worden bepaald aan de hand van de op dat moment geldende tarieven en voorwaarden.

 

Voor meer informatie:  www.centerparcs.nl/est