Compact, sfeervol en goed bereikbaar

Op en om de voetbalvelden op Sportpark 't Ligteveld in Neer kun je het hele weekend terecht voor het bezichtigen van demonstraties, het uitproberen van diverse schietdiciplines, of om te genieten van het grote aanbod aan artiesten dat optreedt. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje in een van de grote feesttenten.

Bereikbaarheid

Het festivalterrein is gelegen in het kerkdorp Neer, en is met auto of bus goed te bereiken vanaf uw verblijfplaats. Via de autosnelwegen A2, A67, A73 of A52 in Duitsland komt u op de Rijksweg N273, waaraan het terrein ligt. Grotere steden als Roermond, Weert en Venlo liggen binnen 30 km, Eindhoven, Maastricht of Düsseldorf binnen 70 km. Neer heeft een prima verkeersverbinding met zowel België als Duitsland.

Uniek is ook dat het feestterrein via de boot te bereiken is. Neer ligt aan de rivier de Maas en beschikt over een aanleghaven voor plezierjachten. Een fietsveer zorgt voor een verbinding met de andere zijde van de Maas.

Hou rekening met omleidingen dit weekend

Het festivalterrein omvat een oppervlakte van ca. 8 ha, inclusief parkeerplaatsen en is prettig compact. Op dit terrein heeft in 2009 het Oud Limburgs Schuttersfeest plaatsgevonden, de ervaringen die destijds zijn opgedaan dragen ongetwijfeld bij tot een goede organisatie.

Terrein