Buurt Informatie

Het Europees Schutterstreffen Leudal 2018 in Neer trekt naar verwachting meer dan vijftigduizend mensen. Om de verkeersstromen soepel en veilig te laten verlopen, zijn maatregelen nodig. Die gelden op 17, 18 en 19 augustus 2018, en ook tijdens op- en afbouw werkzaamheden.

Afsluiten wegen in Neer

Tijdens de opbouw en feest weekend worden een aantal wegen (gedeeltelijk) afgesloten. Let hier dus goed op.

Download hier alle informatie over omleidingen en optocht route.

Op zondag 19 augustus vind de grote optocht plaats door Neer vanaf 12:00 uur tot ca. 17:30 uur. Hou hierbij rekening met de afsluiting en parkeerverbod (vanaf 08:00 uur) van de volgende straten: Maasweg, Ligteveld, Waije, Acacialaan, Ericalaan (deels), Eikenlaan, Wijnbeekstraat, Visseberg, Kempke, Winterstraat, Steeg, Baand en Veurtje.

Informatienummer

Tijdens het Europees Schutterstreffen Leudal 2018 komt er een speciaal telefoonnummer. Via dit nummer kan informatie worden verkregen maar ook melding worden gemaakt van schade of overlast.

Telefoonnummer: 06 52 35 69 54

Controle

Politie en Gemeente Leudal gaan de parkeerverboden controleren. Geparkeerde auto's in een zone waar parkeerverbod geldt worden verplaatst naar een van de parkeerplaatsen. De kosten daarvan worden op de eigenaar van de auto verhaald.

Downloads

Optocht en verkeersplan

Terreinindeling

Programma

Optochtvolgorde