Rabobank Peel, Maas en Leudal sponsor EST Leudal 2018

Heythuysen, 9 mei 2018 – Rabobank Peel, Maas en Leudal heeft zich als sponsor verbonden aan het Europees Schutterstreffen  (EST) dat op 17, 18 en 19 augustus in Leudal georganiseerd wordt. Dinsdag 8 mei tekenden Wiel Derikx (Stichting Europees Schutterstreffen) en Anouk Viegen (Directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Peel, Maas en Leudal) de sponsorovereenkomst.

 

rabobank2Wiel Derikx is zeer verheugd over het partnership met de coöperatieve bank. “Het Europees Schutterstreffen leunt op een aantal essentiële waarden zoals respect tonen voor elkaars tradities en verbroedering. Daarnaast werken vijf schutterijen uit het werkgebied van Rabobank Peel, Maas en Leudal samen om dit kleurrijke spektakel te organiseren. En tenslotte mobiliseert het evenement duizenden vrijwilligers én bezoekers uit deze regio. Stuk voor stuk redenen voor Rabobank Peel, Maas en Leudal om zich bij ons aan te sluiten en daar zijn we ontzettend blij mee.”

 

rabobank1Anouk Viegen onderschrijft de woorden van Wiel. “Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt bij aan een vitale regio, een regio waar het goed wonen, werken en recreëren is. Een groots cultureel festijn als EST Leudal levert daar op allerlei manieren ook een bijdrage aan en daarom zijn we partner geworden. Uiteraard leveren we een financiële bijdrage maar we leveren ook vrijwilligers, ondersteunen in het betalingsverkeer en geven aandacht aan het EST via onze eigen media. We kijken uit naar een fantastisch evenement en wensen de vele vrijwilligers heel veel succes de komende periode!”