De eerste sponsorcontracten zijn getekend!

De inkt is droog. Het is officieel; de Gemeente Leudal, brouwerij De Lindeboom, Hansen Dranken, Geelen Bouw en Easy Brothers Software zijn de eerste vijf partners die zich aan het Europees Schutterstreffen Leudal 2018 (EST 2018) hebben verbonden.

Tijdens een bijeenkomst in het proeflokaal van brouwerij De Lindeboom werden de eerste vijf sponsorcontracten getekend. Ko Remijnse, voorzitter van het EST 2018, is er blij mee. Ko: Het Europees Schutterstreffen is een groots, internationaal evenement. Ik ben er ontzettend trots op dat vijf schutterijen uit Leudal dit evenement samen organiseren. Dat vijf belangrijke partijen uit Leudal zich nu aan het EST 2018 verbinden, toont aan dat het niet alleen voor de Europese schutterswereld, maar ook voor het bedrijfsleven een interessant gebeuren is.’

Paul Joosten, directeur van brouwerij De Lindeboom, ontving het bestuur van het Europees Schutterstreffen Leudal 2018, locoburgemeester Arno Walraven van de gemeente Leudal, de overige sponsoren en genodigden in het onlangs geopende proeflokaal van de Lindeboom Bierbrouwerij. Paul: ‘Natuurlijk zijn wij als sponsor van EST 2018 van de partij. EST 2018 is een feest van de verbroedering. Een internationaal megafestijn dat zich in onze achtertuin afspeelt. Daar willen wij bij zijn. Het is bovendien een feest waarbij onze lokale gemeenschap zich vrijwillig inzet om samen met de vijf organiserende schutterijen Leudal op de kaart te zetten. Ik vind het dan ook heel toepasselijk dat we juist op de internationale dag van de vrijwilliger op de brouwerij bij elkaar zijn om de eerste sponsorcontracten te tekenen.’

IMG_9233.JPG    IMG_9202.JPG

IMG_9215.JPG    IMG_9228.JPG