Programma Lentecongres

Het Lentecongres start op vrijdag 21 april om 15.00 uur in gemeenschapshuis ‘de Haammaeker’ in Neer.

Het Lentecongres start op vrijdag 21 april om 15.00 uur in gemeenschapshuis ‘de Haammaeker’ in Neer met de ontvangst door het gemeentebestuur van Leudal. Aansluitend gaat het gezelschap onder muzikale begeleiding in optocht naar de R.K. St. Martinuskerk waar om 17.00 uur een Heilige Investituurmis plaatsvindt. Tijdens deze plechtige mis worden enkele voorgedragen schutters tot ridder geslagen en opgenomen in de Europese Orde van de Heilige Sebastianus. Na afloop is er gelegenheid om de gedecoreerden buiten op het Kerkplein te feliciteren. Vervolgens is er een Europese Schuttersfeestavond in gemeenschapshuis ‘de Haammaeker’. Zaterdag 22 april zijn er een tweetal vergadersessies in de Oranjerie te Roermond. Een gezamenlijke lunch sluit het lentecongres af.