Magie van Limburg

Zondag 24 juli zijn de vijf schutterijen, die samen het Europees Schutterfeest organiseren, aanwezig zijn op het Magie van Limburg festival in Attractiepark Toverland.

Ontdek al het moois dat de provincie Limburg te bieden heeft. Hoor, zie, proef en ervaar de Magie van Limburg op zondag 24 juli in Attractiepark Toverland. Laat je zintuigen prikkelen in een warme, magische festivalsfeer boordevol Limburgs entertainment.

Laat je betoveren door de mooie klanken van diverse Limburgse harmonieën, waaronder ‘de Keuninklikke’ de oudste harmonie van Nederland uit Roermond. Verscheidene bekende schutterijen verzorgen vaandelzwaai- en schietdemonstraties. Bezoekers kunnen bovendien ook zelf een poging wagen tot buksschieten.

Interactief straattheater met levende standbeelden en een goochelende karikaturist toveren een glimlach op ieders gezicht. Of neem deel aan de Magische Mergelsnijworkshop en maak jouw eigen magische creatie. Is stilzitten niks voor jou? Dans dan mee met de verschillende dansworkshops, van breakdance tot hiphop.

Tot ziens in Attractiepark Toverland?