EST2018 zoekt partners

Geef uw bedrijf regionale en internationale bekendheid!

Met naar schatting 12.000 deelnemers en 60.000 bezoekers uit Nederland, (grensstreek van) België, Duitsland, maar ook o.a. Tsjechië, Zweden, Polen, Kroatië, Frankrijk en Oostenrijk kunt u uw bedrijf lokale en internationale bekendheid geven.

Dit kan op vele verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnaam op grote led schermen tijdens het evenement, een eigen stand, of uw logo op de achterzijde van de circa 600.000 – 700.000 consumptiebonnen. Er zijn ook totaalpakketten, waarbij uw bedrijf op diverse plaatsen in beeld komt. Daarnaast krijgt u van ons bij deze pakketten ook iets terug. Denk bijvoorbeeld aan gereserveerde parkeerplaatsen en zitplaatsen op de hoofdtribune.

Naast naamsbekendheid op het terrein, wordt er ook een krant uitgegeven met een oplage van ongeveer 100.000 stuks. Deze zal huis-aan-huis verspreid worden in de gemeenten Leudal, Weert, Roermond, Peel & Maas, Maasgouw en Nederweert. Een mooie gelegenheid, met wijds bereik!

Bedrijfsuitje

Onder het genot van een hapje/drankje met collega’s of met klanten (uit een van de deelnemende landen?) genieten van dit cultureel evenement? Ook dat kan! In combinatie met totaalpakketten of losse kaarten. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie mail naar tom.gielen@est2018.nl of bel met 06 – 19 60 65 19