EST 2018 - Het Europees schutters evenement van 2018

Het Europees Schutterstreffen.

3 dagen lang volop kansen om een Europees publiek te ontmoeten, te inspireren én te raken

 

Dat laatste bedoelen we natuurlijk niet letterlijk! Ook op dit grootste Europese verbroederingsfeest staat veiligheid voorop. Wat we wel bedoelen is dat het Europees Schuttertreffen 2018 een unieke kans is om met een groot Europees publiek in contact te komen.

EST 2018 is een groot én een groots event met een bijzondere sfeer. 10.000 schutters uit 12 Europese landen nemen aan dit verbroederingsfeest deel. Dit kleurrijk spektakel trekt naar verwachting 60.000 regionale én  internationale bezoekers.

Bezorg uw relaties een ervaring om nooit te vergeten

Het driedaags programma biedt heel veel verschillende kansen om aandacht te genereren voor uw bedrijf of organisatie. EST 2018 maakt uw merk niet alleen zichtbaar, we bieden ook talloze mogelijkheden om u, uw relaties, partners en medewerkers een ervaring te bezorgen die zij niet snel zullen vergeten. Een unieke ervaring, want het Europees Schutterstreffen wordt maar één keer per drie jaar georganiseerd in steeds wisselende plaatsen in Europa. In 2018 is dat dus in Neer, in Leudal , in het hart van Limburg.

Wilt u meer weten over EST 2018 en de mogelijkheden die EST 2018 in Leudal u biedt? Neem dan contact met op en laat je verrassen door de mogelijkheden.